Toit ja nõu

2011. aastal alguse saanud EKA keraamika ja klaasikunsti osakondade ning valitud toitlustusasutuste koostööprojekt.

EKA keraamika osakond on juba mitu aastat vedanud projekti, mille eesmärk on viia kokku noored keraamikud ning kohalikud kohvikud ja restoranid. Keskendudes erinevate söögikohtade vajadustele ja soovidele, on tudengid pakkunud välja omapoolse lähenemise. Töö käigus on sündinud esemed ja komplektid, mis väljendavad kindla söögikoha suunda ja iseloomu. Erinedes harjumuspärasest tehasetoodangust, loovad need esemed silla külastaja ja toidunaudingu vahele.
Koostööpartneriteks on olnud: Pädaste mõisa restoran Alexander, restoran Black Taverna, restoran F-hoone, restoran Kapten Tenkeš, kohvik Moon, restoran Kolm Sibulat, Ööbiku gastronoomiatalu, restoran Neikid, restoran Leib Resto ja Aed, kohvik Gustav.
Kalavaagen Sadhu kohvikule ja Kuursaalile. Ingrid Allik, Urmas Puhkan
Portselanist taldrik Pädaste mõisa restoranile. Maria Sopina
Sushi komplekt Black Tavernale. Evelin Kummel
Juss Heinsalu pokaalid Kapten Tenkešile
Portselanist napsitops restoranile Kapten Tenkeš. Maria Sopina
Sander Raudsepa taldrik restoranis Neikid
Igor Filjushini disainitud leivaalus Ööbiku gastronoomiatalule
Anna-Magdaleena Kangro taldrikud Ööbiku gastronoomiatalule
Kaja Altvee kausid Ööbiku gastronoomiatalule
Jaga sõpradega:

Postitas Karin Gross
Viimati muudetud