Kunstiakadeemia nädalakiri nr 57


Uudised

Parimad loomehäkkerid tulevad EKAst

Jaanuari viimasel nädalavahetusel toimunud meelalahutuse ja digitaalse innovatsiooni ühendanud kolmanda Loomehäki võitjaks tuli meeskond Thank You NO99 teatri juhi Paul Aguraiujaga eesotsas. EKAst aitas idee arendamisele kaasa disaini ja rakenduskunsti moesuunal õppiv Susanna Peters. Võitjad arendasid 48 tunni vältel lahenduse esinejate tänamiseks mikromaksetega mobiiliäpi vahendusel.

II koha pälvis meeskond Wear My Closet (EKAst meeskonnas moestilistika eriala juht Piret Mägi), kes lõid rõivarendiplatvormi, mis pakub võimaluse inimestel oma riideid ajutiselt välja üürida.

III koha sai meeskond Fashlab (EKAst: sisearhitektuuri tudeng Anni Kotov, video autor graafilise disaini tudeng Kaspar Kuldkepp, moedisaini tudengid Nele Kurvits ja Edvard Hiietam), kes ehitas täisteenuse, mis aitab moetööstusel kiirelt ideest tooteni jõuda.

Loomehäkki kaaskorraldanud DIGIXi juhi Martin Aadamsoo sõnul oli žüriil auhindu ühtlase taseme tõttu keeruline jagada, kuid võitnud Thank You on ideaalne projekt nädalavahetuse hackathoniks - see lahendab reaalse probleemi ja loob töötava rakenduse, mille saab kohe kasutusse võtta.

Tallinn Music Weeki eriauhinna pälvis meeskond KIFT, kes lõi veebilehe pisiürituste reklaamiks ja hindamiseks. Eesti kunstiakadeemia eriauhinna pälvis meeskond Wear My Closet. Euroopa Liidu Interreg projekti CrossMotion 10 000-eurone auhind läks meeskonnale Hoopy, kes lõi mängustatud ja arendava mobiilirakenduse laste telefonikasutuse piiramiseks. DIGIXi auhinna sai meeskond Fiction Feel, kes aitab mobiilirakenduse abil pakkuda kirjanduslikke ringkäike teostes mainitud reaalsetes paikades. Publikuauhinna saanud AlarmHub laseb inimestel saata mobiiliga oma tuttavatele äratushelinaid.

Kolmandal Loomehäkil osales ligi 90 häkkijat, kokku oli registreeritud 100 inimest - mis oli Loomehäki senine rekord -lõpetas veidi vähem ja kõik 16 alustanud meeskonda jõudsid 48 tunni järel projekti esitluseni. Kahe päeva jooksul olid neile abiks Loomehäki mentorid Rain Rannu Fortumost, Dea Martinjonis FundWise’ist, Eesti äriinglite võrgustikku (ESTBAN) kuuluv tehnoloogiaekspert Kaspar Hanni, Sander Gansen Shipitwise’ist, Kaili Kleemeier Deekit’ist, Virgo Sillamaa Music Estoniast, Helena Almqvist Protexist ning Startup Wise Guys kiirendi taustaga tehnoloogiaekspert Calum Cameron.

Loomehäkki korraldasid digitaalse loovmeedia inkubaator DIGIX, Tallinna ülikooli avatud akadeemia ja nelja partnerülikooli ühine loomevaldkonna ettevõtlusprogramm STARTERcreative ning Tallinna ettevõtlusinkubaatorid.
Võidumeeskond
Võidumeeskond
Kunstiakadeemia osaleb Stockholmis 7.–11. veebruarini toimuval interjöörimessil Furniture & Light Fair

EKAt esindavad Stockholmis tekstiilidisaini osakonna magistrandid Kadi Kibbermann, Kristina Puz, Carolin Freiberg ning juhendaja Kristel Laurits. Kaasatud on ka tekstiilidisaini BA 2. kursus, kes saavad väärtusliku messil töötamise kogemuse.

Magistrantide projekt «Escape» uurib, kuidas tekstiil mõjutab inimest ja ruumi.

Töö aluseks on neidude interpretatsioon Šveitsi arhitekti ja teoreetiku Peter Zumthori tekstist «Atmospheres». Sõelale jäänud kolmest teemast – valgus, materjal ja kihilisus – lähtudes sündisid kontseptsioon ja ruumilahendused ning tehti materjalikatsetusi. Neid esitletakse nüüd messil laiemale publikule esimest korda, lootuses leida koostööpartnereid, et prototüübist turustatava tooteni jõuda.

EKA magistrantide väljapaneku leiab messil Greenhouse alal, boksis SFF VH04:21.
Fotod: Andres Vare
Fotod: Andres Vare


Tekstiilide ja fotode autor Kadi Kibbermann
Tekstiilide ja fotode autor Kadi Kibbermann
EKA vabade kunstide teaduskond süveneb koos Põhja- ja Baltimaade tudengitega Tallinna igapäevaelu kihistustesse

Täna algas Eesti Kunstiakadeemia vabade kunstide teaduskonnas rahvusvaheline töötuba „Tallinn Noir”. Selle jooksul teevad 20 Põhja- ja Baltimaade kunstitudengit nn. ühe-episoodi-filme, mille tegevus toimub Tallinnas. Omavahelises intensiivses koostöös süvenetakse Tallinna igapäevaelu kihistustesse. Noored kunstnikud katsetavad veebruarikuise valgusega ja suhestuvad kriitiliselt linna ruumiliste eripäradega. Loenguid filmiteooriast peavad Rahvusarhiivi filmiarhiivi direktor dr Eva Näripea ning Balti Filmi- ja Meediakooli õppejõud ja režissöör dr Dirk Hoyer. Ekspertidena annavad tudengite tööle tagasisidet kunstnikud Jaana Kokko Soomest ja Arnis Balcus Lätist. Töötuba juhendab prantsuse kunstnik Nicolas Boone, keda iseloomustab eksperimentaalne ja protsessikeskne lähenemine filmile. Tema varasemate tööde hulka kuuluvad ilma kaamerata tehtud film ning zombifilm ühekordseks vaatamiseks môeldud DVD-l.

Töötoa tulemusi ja Nicolas Boone’i, Jaana Kokko ja Arnis Balčuse filme saab näha 15. veebruaril kell 18–21 kinos Sõprus toimuval avalikul filmiõhtul. Sissepääs on tasuta!

Töötuba rahastab Põhja- ja Baltimaade kunstikoolide võrgustik KUNO ning toetavad Eesti Kunstiakadeemia ja Prantsuse Instituut Eestis. Töötoa korraldajad on EKA fotograafia ja graafika osakonnad.

Kontakt:

Laura Kuusk

laura.kuusk@artun.ee

Tel. 55584609

Liina Siib

liina.siib@artun.ee

Tel. 5145690

EV100 avab kunstiprogrammi taotlusvooru „Sada kunstimaastikku“

EV100 korraldustoimkond koostöös Kaasaegse Kunsti Eesti Keskuse ja Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskusega kuulutavad välja EV100 kunstiprojektide taotlusvooru 2017. ja 2018. aasta projektidele.

Eesti pühendab oma 100. juubelisünnipäeva tulevikule. Seetõttu on kunstisündmuste võtmesõnadeks kaasaegne kunst ja kaasaegsed eksponeerimise viisid. Konkursile on oodatud projektid, mis on teostatud professionaalsete kunstnike ja/või kunstiinstitutsioonide poolt ning pühenduvad publikuga suhtlemisele.

Kunstiprogrammi sündmused toimuvad ajavahemikus 2017 - 2018 ning programmi eelarve on 200 000 eurot. Taotlusvooru projektide esitamise tähtaeg on 30.03.2017 kell 17.00. Kõik materjalid tuleb esitada Kaasaegse Kunsti Eesti Keskusele (ev100@cca.ee ja/või Vabaduse väljak 6, Tallinn). Taotlused vaatab läbi selleks kokku kutsutud hindamiskomisjon.

Hindamiskomisjoni kuuluvad Kaasaegse Kunsti Eesti Keskuse esindaja Rebeka Põldsam, Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse esindaja Kadri Laas, EV100 korraldustoimkonna esindaja Jaanus Rohumaa, Eesti Kunstnike Liidu esindaja Vano Allsalu, Eesti Kunstimuuseumi esindaja Kadi Polli, Eesti Kunstiakadeemia (EKA) esindaja Kirke Kangro, Tartu Kunstimuuseumi esindaja Rael Artel, Tartu Kõrgema Kunstikooli esindaja Heli Tuksam, Narva kunstivälja esindaja Marika Alver EKA kunstiresidentuurist Narvas, Pärnu kunstivälja esindaja Marian Kivila Avangard galeriist, Viljandi kunstivälja esindaja Kristjan Mändmaa EKAst, Haapsalu kunstivälja esindaja Agur Kruusing EKAst.

Täpsem info osalemistingimuste kohta on kättesaadav EV100 ja KKEKi kodulehel. Infotund toimub 16.02.2017 kell 12.00 Kaasaegse Kunsti Eesti Keskuses (Vabaduse väljak 6, Tallinn).

Lisainfo:

Kadi Kesküla, EV100 kunstiprojektide koordinaator

kadi.keskula@cca.ee, telefon 5109125.

2016. aastal toimunud EV100 kunstikonkursi „Rändajad ja kohanejad“ võidutöödega saab tutvuda siin.


NO38,8 Lavakunstikooli, Kunstiakadeemia ja Grimmikooli aktsioon: DRAG SHOW

EKA moeestilistika ning -disaini tudengite vapper seltskond jagas end nädalavahetusel lahingu eri leeride vahel, kus EMTA võitlushimuliste tudengite kehasid tuli maskeerida elutruuks dragiks. Gerly Tinni kogenud, karmi ja hooliva käe all uuriti subkultuuri, analüüsiti stiili ning selle taga olevaid põhjuseid ning seoseid, toodi kokku kuhjade viisi sitse-satse, parukaid, glitreid, kontskingasid ning suleboasid.

Stilistika loomine vastavalt subkultuurile eeldab selle uurimist ning analüüsi, nüansside mõistmist kultuuri, poliitika, eneseväljenduse kontekstis. Etteaste õnnestumise nimel tuli taotleda autentsust, jälgida näitleja liikumistrajektroori ja arvestada sellega kaasnevaid tehnilisi ettekirjutusi rõivale. Oluline on kogu etteaste soovitud ja komponeeritud mõju saavutamine. Kehakatted on täiendavaks, toetavaks ja harmoniseerivaks objektiks. Artist on kogu aspektide paleti - lõhnad, värvid, tekstuurid, helid, pausid ning sisu, sfäär - looja ning kaasamängija, juht ja partner, esitleja ning järgija.

Võitlus toimus 4. ja 5. veebruaril Teatris NO99.

Lavastaja Jüri Nael. Laval lavakunstikooli magistrandid ja 28. lennu tudengid.

Aktsioon toimus koostöös Teater NO99, EMTA Lavakunstikooli, Eesti Kunstiakadeemia ja Grimmikooliga. Stilistika: Svea Altjõe, Jasmin Isabel Kaunismäe, Krista Kippar, Tiina Kärsna, Margrit Malva, Liina Raidoja, Hanna Saagpakk, Triin Uustalu, Kadri Vahar, Sirli Pohlak, Silvia Sigrid Sillaots, Kreet Kärner, Karita Kärmet. http://no99.ee/lavastused/no38-8-lavakunstikooli-aktsioon-drag-show https://www.facebook.com/events/1069090399883923/

Tänusõnad kostüümi-ala partneritele: Draamateater, Teater NO99, Mikk Purre jt.

Vaata galeriid

Kunstiakadeemiast esineb ettekandega arhitektuuriteaduskonna vanemteadur Renee Puusepp, PhD
Kunstiakadeemiast esineb ettekandega arhitektuuriteaduskonna vanemteadur Renee Puusepp, PhD
Avatud loengud

WILD TALKS

EKA sisearhitektuur

Suur-Kloostri 11/Nunne 16, Tallinn

9.02.2017 kl 16.00

EKA metsik lääs tegutseb taas

Suur-Kloostri seinte vahel tehakse sel nädalal taas metsikusi. EKA sisearhitektuuri osakonna vallatu loengusarja WILD TALKS uue hooaja esimene lektor on keskkonnakunstnik ja arhitekt Marco Casagrande.

Marco Casagrande on rahvusvaheliselt tunnustatud multidistsiplinaarse arhitektuuri ja innovatsioonibüroo Casagrande Laboratory juht. Ta tegeleb arhitektuuri, keskkonna, urbanistika, sotsioloogiliste ja haridusprojektidega ning inimene huvitab teda eelkõige kui looduse osa.

Casagrande linna-akupunktuuri-teooria kombineerib urbanistika hiina meditsiinist tuntud akupunktuuriga, ning sellest lubab ta rääkida ka Tallinnas WILD TALKS'i loengu raames.

Sisearhitektuuri osakonna avalike loengute sarja WILD TALKs ebatavalisi lektoreid võib iseloomustada kahe tunnuse abil. Osa neist on kombeid ja tavasid eirates põhjustanud samapalju segadust kui linna sattunud põder. Teine osa on aga tähelepanuteraviku äärealadel hoidnuna elu kohta üht-teist avastanud. Kokkuvõtvalt usume, et kõnelejatel on kvaliteeti, mida saab enda kui ka ühiskonna huvides ära kasutada nii ruumiga tegelev tudeng kui keskkonnaaktivist või melomaan.

Kohal on ka sõbrad Hi Matchast, kes pakuvad WILD TALK'i publikule rohke loodusliku energiaga rohelist teed. Sündmusel aitavad teoks saada Soome Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

WILD TALKs on inglise keeles.

Loe lisaks ja ühine metsikustega


Kaubamaja vaateakendel avati näitus EKANAHK100

Eesti Kunstiakadeemia nahakunsti osakond tähistab sel aastal olulist ning märkimisväärset 100. juubelit. Sel puhul valmistasid nahakunsti osakonna tudengid Kaubamaja vaateaknale näituse. Näitus avab tegutsemisaastate ajalugu nii nahakunsti- kui ka lihtsalt disainihuvilistele ja moesõpradele.

1. veebruaril Tallinna Kaubamaja vaateakendel avatud näituse EKANAHK100 raames esitletakse parimaid näiteid nahakunsti osakonna tudengite viimase viie aasta loomingust. Autorite fantaasiamaailma avav väljapanek põhineb vastandumisel – klassikalisel valguse-varju võitlusel, tehnoloogia ja vanade käsitöövõtete kõrvutamisel, reaalse ja mängumaailma eristamisel. Kas see, mis tundub päris, on ikka päriselt päris? Või oleme me kõik vaid osa kellegi virtuaalsest maailmast? „Meil on alati hea meel andekate Eesti disainerite üle, Kaubamaja vaateaken on hea võimalus oma loomingu esitlemiseks Tallinna ühes käidavamas kohas,“ rääkis Kaubamaja ASi turundusdirektor Britta Ratas.

„Lisaks avatud näitusele oleme ka Naiste Kingamaailma müügile võtnud noorte disainerite loomingut. Valikus on võtmehoidja-mõõdulint, taaskasutatud materjalist parkimiskell, võtme- ja kaarditasku ning Kottide sari „Bags. For Collectors Only“,“ lisas Ratas. Kottide sari on inspireeritud nahakunsti osakonna algusaegset ehk 1920.-30. aastate kotidisainist. Olulisteks märksõnadeks on traditsioonilisus ja klassika kaasaegses mängulises võtmes, kus vormiesteetika on nähtav pinnana ning nähtamatu vormina. Kotid on valmistatud karamellpruunist taimparknahast laserlõiget ja –graveeringut kasutades.

Näitus EKANAHK100 jääb Tallinna Kaubamaja vaateakendel avatuks 19. aprillini 2017.

Näituse avamise fotod. Fotograaf: Eva Luure

Lisainformatsioon:

Kadri Kruus

EKA Nahakunsti osakonna dotsent

E-post: kadri.kruus@artun.ee

Telefon: 626 7317

LISA:

Näitusel EKANAHK100 välja pandud kinnaste, kottide, jalanõude ja kübarate autoriteks on

Anneli Filipov, Annemarie Maasik, Caren-Eliis Luik,Ekaterina Kurt, Eliis Kosseson, Elis Teterin

Kelian Luisk, Lauri Liinev, Sigrid Savva, Liis Kippar, Mari Masso ,Gerli Pesor, Piibe Tomp, Amanda-Johanna Joa , Maria Naur, Lisette-Maria Puhalainen, Maarika Karm, Kreete Pillenberg, Indrek Pitk, Carolyn Pulk, Merle Visak, Kaire Olt, Elsbeth Tiisler, Hannaloora Reimann, Helen Kirsipuu, Helen Treier (Tootedisain), Jaana Päeva, Kadi Paasik, Kaiu Koll, Karina Kirs, Kirke Talu, Kristi Mägi (Tootedisain), Kristiine Špongolts, Kärt Põldmann, Liis Raudsepp, Lisandra Türkson, Maarja Roolaht, Marie Chapelain, Rünno Kulver, Helen Saarik, Marika Jylhä, Sirle Rohusaar,Triin Rohtla

Näitusetöid juhendasid:

Anneli Filipov, Jaana Päeva, Juta Mölder, Kadri Kruus, Kaspar Paas, Kärt Põldmann,Marika Jylhä, Marve Riisalu, Stella Soomlais, Tanel Veenre

Näituse kujundajad: Marta Moorats, Maarja Roolaht, Kelian Luisk, Sigrid Savva, Liis Kippar, Elis Teterin ja Lauri Liinev

„Bags. For Collectors Only“ kollektsioon on osa Jaana Päeva doktoritööst, mis uurib käekottide tähenduslikkust ning positsiooni visuaalse märgina. Väiksemate suveniiride autorid on Kelian Luisk, Triin Rohtla, Maria Naur, Sirle Rohusaar, Hannaloora Reimann ja Helen Saarik. Juhendajad: Marta Moorats ja Kadri Kruus

www.artun.ee/erialad/nahakunst/


„PIIRIST JA PIIRITUSEST“

Eesti Kunstiakadeemia XXXVI ekspeditsiooni näitus

Näituse avamine Valga Muuseumis teisipäeval, 7. veebruaril kell 16.00

Näitus jääb avatuks 08.02–04.03.2017.

T–R kell 11.00–18.00, L kell 10.00–15.00

Soome-ugri ekspeditsioonid on Eesti Kunstiakadeemia kõige pikem traditsioon, millele pani 1978. aastal aluse professor ja kunstnik Kalju Põllu. Sellest ajast alates on Kunstiakadeemia tudengid käinud igal suvel etnograafilistel välitöödel mõne soome-ugri rahvakillu juures või uurinud Venemaal elavaid rahvuskaaslasi. Käesoleval suvel toimub arvult juba 40 ekspeditsioon!

2013. aasta suvel käidi antropoloogilistel välitöödel ühel pool jõge – Narvas, Narva-Jõesuus, Peeterristis ja Kudrukülas – ning teisel pool jõge Jaanilinnas ja Vanakülas. Välitööde eesmärgiks oli uurida Narva piire – nii füüsilisi, mõttelisi kui metafoorseid – ja kuidas kohalikud neid tajuvad.

Välitööde materjalidest küpsenud näituse keskmes on piiri kehalisuse aspekt: kuidas piir lõhnab; mis maitse on piiril; kas piirist saab läbi hammustada; kas piiril on püksid jalas. Neile küsimustele otsib näitus vastust läbi ekspeditsioonil kogutud muhedate jutustuste ja fotode. Ühe põneva leiuna eksponeerime näitusel ka „reaalset piiri”, aastatel 1920―1940 Eesti-Vene piiri tähistanud okastraaditükki, mille leidsime Vanakülast, Rossoni jõe liivaselt kaldalt.

Näitusega „Piirist ja piiritusest” püüame tabada piiri kahetist olemust, piirangut ja poorsust. Viimane avaldub kõige otsesemalt (sala)kaubandusena, mis oli probleemiks (aga ka sissetulekuallikaks) Narvaski ning on laiema avalikkuse huviorbiiti taas tõusnud seoses alkoholiturismiga Eesti lõunapiiril. Näitus puudutab küll sotsiaalselt teravaid teemasid, kuid käsitleb neid mänguliselt ja läbi huumoriprisma.

Loe lisaks


EKA graafika magistrandid

Giulia Landonio, Johanna Greta Mölder’i, Ann Pajuväli ja Irma Isabella Raabe

ühine näitus „Jooneülene ruum“

Juhendajad Margit Säde ja Liina Siib

Hobusepea galeriis, Hobusepea 2

Tallinn

2.-20.02.2017

Vaata lisaprogrammi

Mikk-Artur Ostrovi isikunäitus “Autoportree 4”

Kumu aatriumis

-> 9.02.2017

Sofia Hallik “Born-Digitals”

-> 14.02.2017

HOP galerii, Hobusepea 2

Tallinn

Toit ja nõu

EKA keraamika osakonna näitus

ETDMi galeriis

-> 26.02.2017

Jaanus Samma isikunäitus “Vahesein”

Temnikova ja Kasela galeriis, Lastekodu 1, Tallinn

-> 11.03.2017

Tööpakkumised

KUNSTIAKADEEMIA KORRALISTE ÕPPEJÕUDUDE KONKURSS

Arhitektuuriteaduskonnas

Arhitektuuri ja linnaplaneerimise osakonna dotsent

Arhitektuuri ja linnaplaneerimise osakonna lektor

Arhitektuuri ja linnaplaneerimise osakonna lektor

Disainiteaduskonnas

Moedisaini osakonna dotsent, eksperimentaalne mood

Keraamika osakonna dotsent

Tootedisaini osakonna dotsent

Ehte- ja sepakunsti osakonna dotsent, ehtekunst

Ehte- ja sepakunsti osakonna dotsent, sepakunst

Klaasikunsti osakonna dotsent

Graafilise disaini osakonna dotsent, osakonna juhataja, BA õppekava juht

Tootedisaini osakonna assistent

Graafilise disaini osakonna assistent

Kunstikultuuri teaduskonnas

Muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna professor, kunstimälestiste konserveerimine

Muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna dotsent, muinsuskaitse ajalugu ja teooria

Vabade kunstide teaduskonnas

Fotograafia osakonna professor, osakonna juhataja

Skulptuuri ja installatsiooni õppetooli dotsent

Maali õppetooli dotsent

Kandideerimismaterjalid esitada hiljemalt teisipäeval, 21. veebruaril 2017 kell 16 Eesti Kunstiakadeemia personali- ja kvaliteediosakonda (ruum 540, Estonia pst 7, 10143 Tallinn) või digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressile personal@artun.ee märgusõnaga „Konkurss“.

Täpsem teave kandidaatidele esitatavate nõuete ja konkursi kohta ning CV vorm on saadaval Eesti Kunstiakadeemia kodulehel http://www.artun.ee/valimised/ või e-posti aadressil personal@artun.eehttp://või telefonil 626 7306.

Koolitused

FOR ACADEMIC STAFF: CREATIVE ENTREPRENEURSHIP: SUPPORTING STUDENTS FOR ENTREPRENEURSHIP

Seminar on creative entrepreneurship to academic staff in creative fields by a design agent Jenni Moberg (FIN). The goal is to give an overview of the challenges creative entrepreneurship faces today, to find solutions to these challenges and ways to support students’ entrepreneurship.

“When Finland sends its people, they are sending their best. They are sending Jenni who has lots of design experience, and she’s bringing this experience with her. She’s bringing knowledge. She’s bringing professionalism. She’s the friendliest design agent you can imagine!” Kristjan Mändmaa, Dean of Design Faculty

Topics:

• Entrepreneurs’ identity, entrepreneurship and business planning today.

• Surviving, growth, and reaching the international markets.

• Successful PR/Communication and branding leads to further business with licensing.

• Implementing the entrepreneurial skills learning into creative studies curricula and support students in entrepreneurship.

Jenni has been working as a design agent in her own company 0.7 design for the past 10 years matching talented Finnish and Estonian craftsmen and design companies, recently also textile designers, with companies interested in Nordic design located mainly in Japan. Starting from zero, she has created a network of about 200 companies that work as importers, distributors, shop owners etc. The past two years she has been the vice president of AGMA ry, participating actively in developing the network of agents and managers in creative fields in Finland.

REGISTRATION
Jenny Moberg
Jenny Moberg




Eelmisel aastal algasid menukalt inspiratsioonikohvikud, et väärtustada akadeemias õpetamist, toetada õppejõudude kogemuste vahetamist ja arengut.

Õppejõudude tagasisides on esil suhted üliõpilastega – kuidas mõista muutuvat õppijat, kuidas säilitada tasakaal isikliku ja professionaalse vahel (eriti hindamise kontekstis), millest lähtuvalt on ajendatud ka meie järgmise kohviku teema ja vorm.

Õppejõu inspiratsioonikohvik

SUHTED JA SUHESTUMINE

toimub reedel, 17. veebruaril 2017

kl 14.00-17.30 Tallinna 21. Koolis (Raua 6).

Vaata lähemalt

Solveig Jahnke
Kommunikatsioonijuht/Head of Communications
solveig.jahnke@artun.ee
Tel +372 6267 111
Mob +372 5626 4949
www.artun.ee
Eesti Kunstiakadeemia