Kunstiakadeemia nädalakiri nr 56 - Rotid!!!


Uudised

Muuseumirotid tulid ka meile: PARIM TEADUSÜRITUS 2016 on EKA ja EKM ühisprojekt RODE ALTAR LÄHIVAATES


27. jaanuaril toimus Eesti Rahva Muuseumis Eesti muuseumide aastakonverents, millele järgnenud galal tunnustati parimaid muuseumispetsialiste ning jagati välja kümme auhinda ja üks eripreemia. Kultuuriministeeriumi juures tegutsev Muuseuminõukogu tunnistas 2016. aasta parimaks teadusürituseks Eesti Kunstimuuseumi ja Eesti Kunstiakadeemia muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna ühisprojekti „Rode altar lähivaates“. Projekti juhtis EKA dotsent Hilkka Hiiop; töögrupis osalesid Hedi Kard, Kaisa-Piia Pedajas ja Grete Nilp ning uuringutes nooremteadur Andres Uueni.

Eesti Kunstimuuseumi Niguliste muuseumi projekt «Rode altar lähivaates» (2013–2016) keskendub Lübecki meistri Hermen Rode töökojas valminud Tallinna Niguliste kiriku peaaltari retaabli (1478–1481) tehnilistele uuringutele ja konserveerimisele. Projektis on oluliseks pildindus- ja infotehnoloogiliste ning loodusteaduslike uuringute kaasamine, teose põhjalik dokumenteerimine ja info kaardistamine. Suurt tähelepanu pöörati teaduse populariseerimisele haridusprogrammide, töötubade ja uurimistulemusi kajastavate multimeedialahenduste kaudu (veebileht, blogi, interaktiivne multimeedia programm, teadusveeb jne).

Palju õnne kõigile!

EKM projekt Rode altar lähivaates

Loe lähemalt
Muuseumirotid võtsid vastu EKA muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna dotsent, Rode altari uurimisprojekti juht Hilkka Hiiop ja nooremteadur Andres Uueni
Muuseumirotid võtsid vastu EKA muinsuskaitse ja konserveerimise osakonna dotsent, Rode altari uurimisprojekti juht Hilkka Hiiop ja nooremteadur Andres Uueni
Projektis osalenud Eesti Kunstimuuseumi, Eesti Kunstiakadeemia, Tartu Ülikooli ja Keskkonnauuringute keskuse esindajad koos Muuseumirotiga.
Projektis osalenud Eesti Kunstimuuseumi, Eesti Kunstiakadeemia, Tartu Ülikooli ja Keskkonnauuringute keskuse esindajad koos Muuseumirotiga.
Koostöös Eesti Kunstiakadeemia ja Grimmikooliga ning EMTA Lavakunstikooli eestvedamisel toimub teatris NO99 dräägide võistlus

Lisaseanss!

NO38,8 LAVAKUNSTIKOOLI AKTSIOON:

DRAG SHOW

4. ning 5. veebruaril transformeeruvad lavakunstikooli magistrandid ja 28. lennu tudengid dragqueen’ideks. Keset saali ulatub peenikese keelena catwalk, kõlaritest tulvab muusika, mis kisub meid põrnapidi kaasa, seinad sätendavad, valgusvihud veiklevad. Ja ükshaaval kõnnivad meie ette need pöörased inimesed, kelle võimuses on muuta üheks hetkeks terve universum õnnelike olevuste kohtumispaigaks. Peetakse maha lahing lipssync'is ning näitleja metserlikkuses.

-> Lavalaudadel säravad:

Anita Kobayashi, Fabuloosne Marii Virgin Mesike, Leonardo Da Silva, Bianca Barbara Ivy, Sister Michele,

Carmen Alexia, Angelica Del Rio, Ursula Atractivo, Öördh Džuiss, Coco Cain, Marie Poppers, Ingel, Häbelik Loola, Adele Sepp, Camilla Velma "Vahet Pole” Veenus ja paljud teised.

-> Kostüümide eest hoolitsevad EKA moestilistika ja -disaini tudengid talvise töötoa raames, mida juhendab kogenud ning tunnustatud kostüümikunstnik ja stilist Gerly Tinn.

Osalevad EKA tudengid: Kreeta Aidla, Svea Altjõe, Jasmin Isabel Kaunismäe, Krista Kippar, Tiina Kärsna, Margrit Malva, Liina Raidoja, Hanna Saagpakk, Triin Uustalu, Kadri Vahar, Sirli Pohlak, Silvia Sigrid Sillaots, Kreet Kärner, Karita Kärmet.

-> Lavastaja Jüri Nael

-> Aitäh kostüümi-ala partneritele: Teater NO99, Draamateater, Mikk Purre jt.

-> Etendus 4. ja 5. veebruaril NO99 suures saalis kl 19.00.

-> Piletid 4. veebruariks on välja müüdud.

Pääsmed pühapäevasele etendusele saadaval siin

www.artun.ee/moestilistika

FB: EAAstylistics


GARAAŽIHÄKI VÕITJAD SUNNIVAD KAHEJALGSEID SUHTLEMA!

Sisearhitektuuri osakonna töökodadesse kogunes jaanuari eelviimasel nädalavahetusel hulk tragisid arhitektuuri, urbanistika, maastikuarhitektuuri, interaktsioonidisaini jm erialade tudengeid. Koostöös Garage48’ga toimus järjekordne disainihäkk, mis seekord pööras tähelepanu ühiskasutusaladele linnaruumis. Võidutööks osutus nn sotsiaalne mööbel Connecting Chair, mille puhul kahe jalaga taburet vajab püsti seismiseks naabertooli abi. Piisab vaid sellest, kui oma kahejalgse tooliga teisel sarnasel toolil istujale läheneda, küsides “Võin ma teile toetuda?”.

Connecting Chair teenis välja ka LaMuu eripreemia: 12kg jäätist hulljulge ja pöörase idee eest ning poole aastase kontorikasutuse Telliskivi Loomelinnakult.

Tallinn Music Week’i eripreemia pälvis töö Social Hub, mis muudab Maakri tänava garaažikompleksi kvaliteetseks linnaruumiks.

Garage48 eripreemia pälvis idee Open Doors, mille kohaselt võiks tühju autokuure kasutada muusikainstrumendina.

Sisearhitektuuriosakond aga tunnustas meeskonda Elotsõõr, kes on võtnud nõuks hakata tootma taskukohast suitsusauna.

Täname partnereid: Garage48, Tallinn Music Week, Rakke põhikool, La Muu, Kultuurkapital, Linnalabor, Filmi Instituut, EETA
Võidumeeskond Connecting Chair: Mirko Känd, Semel Kari, Ellen Sepp, Kirke Mae Pähn. Foto: Patrik Tamm
Võidumeeskond Connecting Chair: Mirko Känd, Semel Kari, Ellen Sepp, Kirke Mae Pähn. Foto: Patrik Tamm
Sillamäe kavandatav muinsuskaitseala oleks kõige suuremahulisem algupärasena säilinud neoklassitsistlik arhitektuuriansambel lähiregioonis, tuvastasi inventeerimise käigus EKA muinsuskaitse ja konserveerimise tudengid ja õppejõud

EKA muinsuskaitse ja konserveerimise osakond teostas 2015 aasta suvise vaatluspraktika raames Sillamäel inventeerimise ja dokumenteerimise sealse kaitsevööndi kehtestamiseks. Kavandatava muinsuskaitseala näol on tegemist kõige suuremahulisema algupärasena säilinud linnalise neoklassitsistliku arhitektuuriansambliga lähiregioonis.

Muinsuskaitseameti tellimusel on inventeerimistöö tulemused praktika juhendaja, EKA magistri Kristo Kooskora poolt nüüd ka lõpparuandeks vormistatud, eesmärgiga koondada võimalikult täpne alusandmestik Sillamäele kavandatava uue muinsuskaitseala ja selle kaitsevööndi kehtestamiseks.

Looduskauni asustusüksuse käekäik on omanäoline ja vastuoluline. Kenast põhjaranniku suvituskohast kujunes peale II maailmasõda suletud linn, kuhu rajati NSVL Siseministeeriumi Kombinaat nr 7 ehk uraani rikastamise tehas, mis rangelt salastatuna töötas aastani 1990. Salajase tööstusharuga kaasnevalt ehitati 1940.–1950. aastatel kiirkorras üles ka uus suursugune linnaruum. Toona rajatud detailiderikas hoonestus, stiili järgivad pargid ja puiesteed on säilinud tänaseni.

Inventeerimistööga kaardistati neoklassitsistliku linnaosa arhitektuuriajaloolised väärtused, dokumenteeriti ehitiste ja linnaruumi hetkeseis ning täpsustati vanemas linnaosas paiknevate hoonete kaasaegne funktsioon ja seisukord. Põhjalik lõpparuanne sisaldab ankeete kavandatava muinsuskaitseala 99 ehitisest ning kirjeldusi kaitsevööndi 78 objektist. Töösse on lisatud ka 2016. aasta alguses lammutatud vanimate tööliselamute ehk Sõtke tn majade fotodokumentatsioon ning mitmed tervikpilti ilmestavad ülevaatlikud kaardid.

Loe lähemalt
Sillamäe kavandatava muinsuskaitseala näol on tegemist kõige suuremahulisema algupärasena säilinud linnalise neoklassitsistliku arhitektuuriansambliga lähiregioonis.
Sillamäe kavandatava muinsuskaitseala näol on tegemist kõige suuremahulisema algupärasena säilinud linnalise neoklassitsistliku arhitektuuriansambliga lähiregioonis.
Algavad õpingud EKA Eelakadeemias

Tänasest käivituvad EKAs uuenenud ettevalmistuskursused - uue nimega Eelakadeemia. Koostöös teaduskondadega loodi kolm uut suunda: (sise)arhitektuuri ja muinsuskaitse, vabade kunstide ning disaini eelakadeemia.

Tänaseks on õppegrupid ületanud plaanitud hulgad. Keskmine eelakadeemia õppuri vanus on 26 aastat, enamik õppijatest on naised (5 meest) ning peamiselt tulevad nad Tallinnast või Harjumaalt.

(Sise)arhitektuuri ja muinsuskaitse eelakadeemias RUUMLEMINE alustab 20 õppijat. Kursusel käsitletakse olulisemaid arhitektuurivaldkonna teemasid ja oskusi ning osalejal on võimalus saada aimu, kuidas toimub nende erialade õpe EKAs. Arhitektuuri eelakadeemias on õpetamisse kaasatud Alina Nurmist, Gert Guriev, Juhan Hint, Liina-Liis Pihu.

Vabade kunstide eelakadeemias PUHAS KUNST, NO BULLS**T! ENNE MÕTLE, SIIS TEE alustab 18 õppurit. Programm pakub üldist ettevalmistust ja kunstipraktikaid, mis lähtuvad kaasaegse kunsti tegevusväljal toimuvast. Sellega paremaks suhestumiseks pööratakse vabade kunstide eelõppes tähelepanu ka lähiajaloo kunsti ja kultuuri lahtimõtestamisele ja tõlgendamisele. Eelaakadeemiasse on koolitajatena kaasatud noored õppejõud, kaasaegse kunsti väljal aktiivselt tegevad Madli Ehasalu, Mari-Liis Rebane, Mart Vainre, Olivia Verev ja Marko Nautras.

Disaini eelakadeemia MÕELDUD MÕELDUD... MÕELDUD TEHTUD I osa algab 11. veebruaril ning õpe toimub laupäeviti. Eelakadeemias alustab õppimist 25 noort. Disaini eelakadeemias soovivad õppida ka need, kelle elukoht on kaugemal kui Harju maakond (Viljandi-, Saare- või Tartumaa). Eelakadeemias keskendutakse kõikide disainiteaduskonna erialade ühisosale, mis avab disaineri mõtteviisi ja eriala toetavaid põhioskusi. Tutvustatakse üldisemalt disaini ja kaasaegse disaini probleeme, saadakse aimu kompositsiooni olemuslikust vajadusest, proovitakse pliiatsit kui kommunikatsioonivahendit ning õpitakse looma ülevaatlikku kogumit oma loomingust. Sellele järgnevad erialamoodulid annavad süvendatud ülevaate vajalikest erialastest oskustest ning tegevustest. Erialaosakondades tekib selgem arusaam eriala olemusest ning lõppväljundist ehk kelleks õpitakse ning kuidas tänapäeval valitud erialal tegutsema asuda. Disaini eelakadeemias on õpetamisse kaasatud Merike Rehepapp, Aleksander Jakovlev, Ülle Marks ning Andrei Kormašov ning osakondade juhtivõppejõud.

Soovime EKA eelõppijatele head õpikogemust!

Lähem info

Piret Frosch

Avatud Akadeemia koolituskoordinaator

AVATUD AKADEEMIA BÜROO

Eesti Kunstiakadeemia

Estonia pst 7, Tallinn 10143

Tel. 6 267 326

piret.frosch@artun.ee
Kujundus: Robin Nõgisto
Kujundus: Robin Nõgisto
Doktoritöö

Sofia Halliku näituse eelretsenseerimine

Kolmapäeval, 01. veebruaril 2017. a kell 14.00 toimub HOP galeriis (Hobusepea 2, Tallinn) kunsti ja disaini eriala doktorandi Sofia Hallik’u doktoritöö loomingulise osa juurde kuuluva isikunäituse “Born-Digitals” eelretsenseerimine.

Näitus on avatud 26. jaanuarist kuni 14. veebruarini 2017.

Doktoritöö juhendajad on prof Kadri Mälk (Eesti Kunstiakadeemia) ja dr Jaak Tomberg.

Näituse eelretsensendid on dr Kärt Ojavee (Eesti Kunstiakadeemia) ja dr Raivo Kelomees (Eesti Kunstiakadeemia).

Tutvu lähemalt
Autor Sofia Hallik, Born-Digitals
Autor Sofia Hallik, Born-Digitals
Avatud loengud

Taani arhitekt MARTIN TAMKE 2.02 kl 18 Kanuti Gildi SAALis

Sel neljapäeval esineb Tallinnas arhitektuuri ja infotehnoloogia lõikepunktide uurija, taani arhitekt Martin Tamke

2. veebruaril kell 18 esineb Tallinnas Kanuti Gildi SAALis EKA arhitektuuriteaduskonna avatud loengute sarja raames taani arhitekt Martin Tamke, Kopenhaagenis asuva Taani Kuningliku Kunstiakadeemia all tegutsevas infotehnoloogia ja arhitektuuri keskuses CITA dotsent. Keskuses uuritakse, mil moel mõjutavad arhitektuuri uued digitaalsed disaini- ja tootmisvahendid ja digiprotsessid, mis kujundavad meie ühiskonda kultuuriliselt, sotsiaalselt ja tehnoloogiliselt. Lisaks loengu andmisele viibib Tamke Tallinnas seoses sellega, et kuulub käesoleval nädalal koguneva Tallinna Arhitektuuribiennaali TAB installatsioonivõistluse žüriisse, mis koguneb, et valida 2017. aasta konkursi võitja. Kuulama on oodatud nii arhitektuuritudengid, professionaalid kui lihtsalt ruumihuvilised.

CITA kohta lähemalt

Loengusarja toetab Eesti Kultuurkapital ja korraldab EKA arhitektuuriteaduskond

Kuraatorid: Sille Pihlak, Siim Tuksam

www.avatudloengud.ee

EKA Arhitektuur Facebookis

Anna tulemisest teada

Lisainfo: Pille Epner / arhitektuur@artun.ee / +372 642 0071

Architect Martin Tamke to give public lecture in Open Lecture Series this Thursday

This Thursday, February 2nd at 6 pm, the Open Lecture Series of the architecture faculty will be happy to present architect Martin Tamke at Kanuti Gildi SAAL (Pikk 20, Tallinn). Tamke is Associate Professor at the Centre for Information Technology and Architecture (CITA) in Copenhagen. He is pursuing a design-led research in the interface and implications of computational design and its materialization. In addition to giving a lecture, Tamke visits Tallinn to participate in the jury of the Tallinn Architecture Biennale TAB installation programme, which is about to select the winner of the 2017 competition. Open Lectures are open to all architecture students, professionals and general audience intrigued by spatial matters: the lectures are in English and free of charge.
Lace Wall: materjali omadustest tuleneva vormiga hübriidstruktuur
Lace Wall: materjali omadustest tuleneva vormiga hübriidstruktuur
Tracy Steepy & Lori Talcott

DIPTYCH: GREY and BLACK

Täna, 30. jaanuaril esinesid Kunstiakadeemias ehte- ja metallikunsti eriala õppejõud ja ehtekunstnikud Tracy Steepy ja Lori Talcott / Rhode Island School of Design / avatud loenguga "Diptych: grey and black".
Tracy Steepy
Tracy Steepy
Tracy Steepy is an artist whose work focuses on the format and subject matter of jewelry. Her material research focuses primarily on the use of resin and its inherit color potential as a signifier of content. She received her BFA from Indiana University and her MFA from SUNY/New Paltz. 2008 she was in Stockholm for an artist in residence at MADE BY Studios. Her work is represented in USA at the Sienna Gallery in Lenox, MA where her series Topographies Never Traveled, was featured in 2016. Tracy Steepy is an Associate Professor and current Head of Department of the Jewelry + Metalsmithing program at Rhode Island School of Design.
Tracy Steepy artwork
Tracy Steepy artwork
Lori Talcott
Lori Talcott
Lori Talcott is a jewelry artist whose work and research focuses on jewelry's role as an agent in rituals that negotiate social, temporal, and spiritual boundaries. Talcott grew up in a family of jewelers and makers. After her undergraduate work in art history (Lund University) and metal design (University of Washington), she worked as an apprentice to a master silversmith in Norway, and later completed her MFA in Visual Arts (Vermont College of Fine Arts). Her work is represented in the USA by Sienna Gallery. She is currently a Guest Lecturer at Rhode Island School of Design.

www.loritalcott.com
Lori Talcott artwork
Lori Talcott artwork
Näitused

Jooneülene ruum

EKA graafika eriala magistrantide ühisnäitus

Hobusepea galeriis, Hobusepea 2
 Tallinn

02.-20.02.2017

Avamine 02.02. kl 18.00

Neljapäeval, 02.02.2017 kell 18.00 avatakse Hobusepea galeriis Giulia Landonio, Johanna Greta Mölder’i, Ann Pajuväli ja Irma Isabella Raabe ühine näitus „Jooneülene ruum“. Juhendajad Margit Säde ja Liina Siib.

Näituse ajaks muudavad Eesti Kunstiakadeemia graafika magistrandid galerii näiliselt elamiskõlblikuks korteriks, mis koosneb justkui kõigest tavapärasest kodu juurde kuuluvast. Ent ometigi pole päris selge, kas tegu on vanalinna air bnb korteri, värskelt renoveeritud kontori või kontseptuaalse mööblipoega. Pigem on tegu ruumiga, mis püüab olla ruum – ruum, mis on saamises – ruum, mis on tuuril – jõudmata ealeski päriselt kusagile kohale. Näitusega simuleeritakse düstoopilist tõejärgset ruumi, kohta, mis on samaaegselt nii avalik kui privaatne, virtuaalne ja füüsiline, kus kõlavad helid ja kajad, kuid puudub inimene.

Mida teha aga kõige sellega, mis ei mahu joonele ega paigutu etteantud riiulisse? Kuhu paigutada inimlikud kinnisideed, hirmud, ärevused, soovid – sisekõne, mis täidab meeli? Taoline ruumi hõivamine tekitab ettearvamatuid nihkeid, kus asjad ei funktsioneeri enam nii, nagu võiks eeldada, vabad assotsiatsioonid realiseeruvad, piinlikud pihtimused ja kõrvalekaldumised on lubatud, ning irratsionaalsus on ainuke reaalsus.

Näituse igal pühapäeval toimub programm, mis pakub „tõejärgsele“ olukorrale vastukaaluks kohtumispaika erinevatele hääle, sõna ja kuulamisega seotud tegemistele.

Programm:

05.02. / 14.00 Värske Rõhk autorid Margit Lõhmus, Kristjan Haljak, Eileen Änilane, Anne Kaare ja Kristel Birgit Pottsepp loevad oma loomingut.

12.02. / 14.00 Riina Maidre hääle töötuba, Piret Karro loeb oma luulet.

19.02. / 14.00 Kadi Estland räägib oma veebiraamatust "Curriculum Vitt” , Margit de Säd kuulamissessioon.

Tänud: Eesti Kultuurkapital, EKA graafika õppetool, Jan Lütjohann, Kirill Tulin, Heldur Lassi, Marko Nautras, Värske Rõhk autorid, Riina Maidre, Kadi Estland, Jaak Arula, Audioguide Ltd, Hans-Gunter Lock, Alar ja Marju Raabe.

Näitus jääb avatuks 20. veebruarini 2017.

Näituseid Hobusepea galeriis toetavad Eesti Kultuurkapital ja Eesti Kultuuriministeerium.


Sofia Hallik “Born-Digitals”

26.01.-14.02.2017

HOP galerii, Hobusepea 2

Tallinn

Sofia Hallik (s.1991) on ehtekunstnik ning Eesti Kunstiakadeemia doktorant (aastast 2015). Oma doktoritöös “Theomorphic Jewellery Essence by Means of Virtuality and Autonomy”. (juhendajad prof. Kadri Mälk ja dr Jaak Tomberg) keskendub noor kunstnik jumaliku vormi otsingutele läbi innovatiivsete materjalide ja tehnoloogiate. Enim huvitab teda, kuidas küberruum ja digitaalne tehnoloogia mõjutavad ehtekunsti.


Norman Orro isikunäitus "Down to Earth"/ "Tagasi Maale"

EKA Galeriis

--> 4.02.2017

Toit ja nõu

EKA keraamika osakonna näitus

ETDMi galeriis

--> 26.02.2017

Mikk-Artur Ostrovi isikunäitus “Autoportree 4”

Kumu aatriumis

--> 9.02.2017

Jaanus Samma isikunäitus “Vahesein”

Temnikova ja Kasela galeriis, Lastekodu 1, Tallinn

11.03.2017

Tööpakkumised

Sisearhitektuuri osakonna

ÕPPETÖÖ KOORDINAATOR

Peamised tööülesanded:

Arhitektuuriteaduskonna sisearhitektuuri osakonna õppetöö tegevuse

planeerimine ja organiseerimine koostöös osakonna juhatajaga sh

• õppetöö alane kommunikatsioon ja infovahetuse korraldamine;

• õppetöö dokumentatsiooni sh õppeinfosüsteemi haldamine;

• õppekoormuste info koondamine ja õppeosakonnale edastamine;

• võlaõiguslike lepingute koostamine õppetöö läbiviimiseks;

• välis- ja külalisüliõpilastele õppetöö alase info edastamine koostöös

välissuhete- ja õppeosakonnaga;

• õppetöö alase aruandluse koostamine;

• muud õppetööd ja osakonna asjaajamist puudutavad ülesanded.

Nõudmised kandidaadile:

• kõrgharidus

• eesti keele väga hea valdamine kõnes ja kirjas;

• inglise keele väga hea valdamine kõnes ja kirjas;

• arvutikasutamise oskus ametikohal vajaminevate programmide ulatuses;

• koostööoskus;

• hea suhtlemisoskus;

• rutiini ja pingetaluvus;

• korrektsus, täpsus, kohusetundlikkus.

• arvutikasutamise oskus ametikohal vajaminevate programmide ulatuses.

Kasuks tuleb:

• eelnev administratiivtöö kogemus;

• dokumentide haldamise kogemus;

• organiseerimistöö kogemus;

• huvi arhitektuuri ja disaini vastu.

EKA arhitektuuriteaduskond pakub:

• inspireerivat tööd areneva keskkonnas;

• suhtlemist eriala säravaimate esindajatega;

• võimalust administratiivset tuge pakkudes kaasa lüüa põnevates

projektides;

• nooruslikku töökeskkonda;

• 35 kalendripäeva puhkust ühes aastas.

Muu informatsioon:

Kandideerimiseks palume saata CV koos motivatsioonikirjaga hiljemalt 3.

veebruariks 2017 läbi CV keskuse

või e-posti

aadressile personal@artun.ee.

Lisainfo:

Töö tegemise koht: Tallinn

Tööle asumise aeg: esimesel võimalusel

Töö tüüp: täistööaeg

Lepingu liik; tööleping

Töötasu: alates 1000 eurot kuus

KUNSTIAKADEEMIA ARHIVAAR (0,5)

Peamised tööülesanded:

Eesti Kunstiakadeemias arhivaalide säilitamise ja kasutamise korraldamine sh

• arhivaalide loetelu koostamine ja arhivaalide akadeemia arhiivi vastuvõtmine, korrastamine ning säilimise tagamine;

• digitaalne arhiveerimine ja säilitamine;

• arhivaalide ettevalmistamine üleandmiseks Rahvusarhiivile ning üleandmine;

• arhivaalide hävitamise korraldamine;

• arhiivipäringutele vastamine.;

• struktuuriüksuste töötajate arhiivindusalane nõustamine.

Nõudmised kandidaadile:

• erialane haridus;

• eelnev töökogemus 3 aastat ametikoha valdkonnas;

• põhjalikud teadmised arhiivindusest ;

• arhiivialase seadusandluse tundmine;

• eesti keele valdamine kõnes ja kirjas;

• arvutikasutamise oskus ametikohal vajaminevate programmide ulatuses;

• otsustus- ja vastutusvõime;

• ettevõtlikkus, hea suhtlemisoskus, koostöövalmidus;

• aja planeerimise oskus;

• korrektsus, täpsus, kohusetundlikkus;

Pakume:

• töökeskkonda loovate inimeste hulgas;

• vajalikke töövahendeid ja seadmeid;

• täiendkoolituse võimalust;

• 35 kalendripäeva puhkust ühes aastas.

Muu informatsioon

Kandideerimiseks palume saata 6. veebruariks 2017 CV koos töötasu sooviga läbi CV-keskuse või e-posti aadressile personal@artun.ee

Lisainfo

Töö tegemise koht: Tallinn

Tööle asumise aeg: märtsis 2017

Töö tüüp: osaline tööaeg 0,5 koormusega

Lepingu liik: tähtajaline tööleping (lapsehoolduspuhkuse ajaks).

Solveig Jahnke
Kommunikatsioonijuht/Head of Communications
solveig.jahnke@artun.ee
Tel +372 6267 111
Mob +372 5626 4949
www.artun.ee
Eesti Kunstiakadeemia