Joosep Kivimäe Vitriingaleriis

Joosep Kivimäe Vitriingaleriis
Asukoht:
Vitriingalerii / Showcase Gallery, EKKM, Rumbi 3/Põhja pst. 35, Tallinn

Algus k.p.:
15.09.2021

Lõpp k.p.:
24.10.2021

Alates 15. septembrist 2021 on EKA fotoosakonna Vitriingaleriis (EKKMi
fassaadil, Rumbi 3/Põhja pst. 35, Tallinn) avatud Joosep Kivimäe näitus „I Love You”. Näitus on osa Tallinna Fotokuu 2021 satelliitprogrammist.

Oma loomingus tegeleb Joosep Kivimäe põhiliselt tarbimisühiskonnale omaste struktuuride ning valukohtade uurimisega. Samuti huvitab teda avaliku ning privaatse infovälja vaheliste piiride hägustumine tänapäevase infoajastu kontekstis.

Joosep Kivimäe käesolevast väljapanekust:
“Lõikelillede üürikesele ilule eelneb pikk ja kurnav kasvu- ja väetamisperiood, mille lõpus lilled tuhandete kilomeetrite ulatuses laiali veetakse. COVID on andnud hea võimaluse ühiskonna toimimisstruktuuride ülevaatamiseks. “Normaalse” elu juurde naasmise asemel peaks ühiskond proovima ümber sõnastada normaalsuse mõistet. Praegune aeg peaks looma viljaka pinnase tuleviku-ideede ja visioonide külvamiseks ning negatiivsete, iganenud harjumuste ja uskumuste väljajuurimiseks.”

Joosep Kivimäe (s. 1994) on fotokunstnik, kes elab, õpib ja töötab Tallinnas. Hetkel omandab EKA fotograafia osakonnas bakalaureusekraadi. 2020. aastal osales Joosep Kivimäe teosega Umbrella of Illusion” Noorderlichti Rahvusvahelisel Fotofestivalil Hollandis. Samal aastal osales ta visuaalses dialoogis Rait Tuulasega Fotomuuseumi projektis Isolatsioonidialoogid”. Kivimäe teoseid on eksponeeritud mitmel näitusel, sh „Lõuna“ endise Võru Kaubamaja vaateaknal (2020), Sirbi juubelinäitus „Hulgad” Balti jaama tunnelis (2020) ning „Vaikelu” EKA väligaleriis (2021).

Näitus jääb avatuks 24. oktoobrini 2021.

Vitriingalerii on vaadatav 24/7 ning ratastooliga ligipääsetav.

Rohkem infot:
Maris Karjatse
Vitriingalerii koordinaator
EKA fotograafia osakond
maris.karjatse@artun.ee

Jaga sõpradega:
Lisa Google kalendrisse

Postitas Andres Lõo
Viimati muudetud

Fotograafia Näitused